Manifest Federació Sardanista de Catalunya i Sectorial Sardanes per la Independència de l’ANC

Llegit el passat 11 de maig de 2013 al teatre Tarragona

La Federació Sardanista de Catalunya juntament amb la Sectorial Sardanes per la Independència de l’Assemblea Nacional Catalana vol compartir amb vosaltres el següent manifest:

Sardanistes, intèrprets, compositors, colles, i tots vosaltres que viviu i estimeu la sardana: el nostre país està vivint un moment històric i la cultura popular ni pot ni ha de voler quedar-se en un segon pla. La sardana és un dels nostres emblemes nacionals i si volem fer honor al seu nom ens hem de mobilitzar per tal d’aconseguir que Catalunya pugui, ben aviat, decidir el seu futur.

Us encoratgem a contribuir, des del vostre àmbit, a generar accions que sumin energies en aquesta direcció. Fem de cada ballada, de cada concert, de cada aplec, de cada concurs, una festa independentista. Tenim poc temps, i ens cal convèncer tothom que la independència és l’única vi a possible per a recuperar la dignitat i la llibertat com a poble.

El nostre granet de sorra pot ser importantíssim. Adheriu-vos a l’Assemblea Nacional Catalana, tal com ho ha fet la Federació. Només junts aconseguirem ser un nou Estat d’Europa.

Font: http://sardanista.cat