Sindicalistes de CCOO. Signem per la Independència

Les persones sotasignants, afiliades de base i amb diferents responsabilitats a la Comissió Obrera Nacional de Catalunya (CCOO de Catalunya) hem decidit fer un pas endavant en la consecució de la Independència de Catalunya i davant de les declaracions i posicionaments de Fomento del Trabajo, la gran banca i la dels secretaris generals de CCOO i UGT Espanya, Ignacio Fernández Toxo i Cándido Méndez, manifestem el nostre suport a les candidatures independentistes i demanem el vot per a elles en aquest 27-S.

Com a persones d’esquerres no podem ni volem donar l’esquena al clam popular del país. No permetem que quan surten al carrer 2 milions de persones, el sindicalisme de classe i nacional en quedem al marge i no en formem part.

Com a afiliades del primer sindicat de Catalunya, entenem que no podem romandre al marge del canvi i estarem amatents perquè no passi. Hem de ser part activa del procés constituent i defensar els treballadors i treballadores de la millor manera per fer prevaldre els nostres drets en el nou país.

Font: http://www.directe.cat/noticia/435186/sindicalistes-de-ccoo-fan-un-pas-endavant-per-la-independencia