Manifest de Francmaçons per la Independència

L’Assemblea Sectorial de Francmaçons per la Independència, vol manifestar el seu suport incondicional a la consulta impulsada pel poble de Catalunya que s’ha de dur a terme el proper 9 de novembre, i que ens ha de dur a la inexorable llibertat com a poble, si el poble de Catalunya així ho determina.

Els ciutadans de Catalunya han donat mostra del seu desig d’expressar-se en plena llibertat, igualtat i fraternitat manifesta i absoluta.

A la manifestació pacífica de la ciutadania de l’onze de setembre de 2012 que omplí Barcelona amb 1,5 milions de persones provinents de tots els racons del nostre país reunides en una reivindicació pacífica i alegre, sols vàrem rebre menyspreu com a resposta per part del govern de l’Estat espanyol.

A la fraternal cadena que uní  el país el proppassat 11 de setembre en un sentiment pacífic i reivindicatiu, el poble de Catalunya sols ha rebut amenaces, menyspreu i mentides per part de l’Estat Espanyol.

La voluntat dels catalans és expressar el seu desig de manera democràtica, exercint aquesta mitjançant un referèndum on tothom pugui expressar-se de manera lliure.

El Govern Espanyol, vol prohibir el referèndum,  esgrimint preteses excuses legals que el propi TC ha dit que són eludibles, vol prohibir la democràcia i prohibir tot allò del que la francmaçoneria n’és garant i custòdia.

Per aquest motiu emplacem i demanem a tots els germans que conformem la francmaçoneria universal, que ens doneu suport, que debateu als vostres tallers aquest tema, que feu públiques les vostres conclusions d’aquests debats, i que expliciteu el vostre suport universal a la consulta impulsada pel poble de Catalunya, que doneu suport des de cada racó del planeta als valors humans més sagrats, a la igualtat de tots a l’hora d’expressar-nos, a la llibertat per fer-ho, i la fraternitat per acceptar el que la majoria decideixi.

Us demanem que feu córrer aquest comunicat entre tots els germans, i us demanem ajuda. Ajuda perquè el proper dia 9 de novembre de 2014, puguem tenir la garantia de que el món ens observarà de prop, de molt a prop, i en aquell moment el món rebi la imatge de que els valors que custodiem, es respecten.

El món, llavors serà un món més just, més lliure i més fraternal.

Rebeu la nostra triple abraçada més càlida i fraternal.

Assemblea de la Sectorial de Francmaçons per la Independència